Sommerferien'12

 

Som kjent ble årets sommerferie kort for min del. Men som fersk leilighetseier og deretter "gjeldsslave", trenger man penga. 
Men den to uker lange ferien min nøt jeg til det fulle! Det ble noen dager hos a mor med rydding, gode middager, kattekos, gode samtaler, utsikt over sjøen, gigantmygg og en skogstur med førsteklasses turkamerater! Dette ble etterfulgt av ekte Oslo-sommer med piknik og øl i parken med ei god venninne. Jeg var svært heldig med valg av den første ferieuka mi, østlandet hadde ei eneste stor og skikkelig varm sol hengende over seg hele uka. Hvilket passet meg ypperlig.

Andre ferieuka mi var jeg i midt-Norge. Først var jeg tre dager i selve Trondheim by på besøk hos min studietidsamboer Wenche! Vi kom til slutt frem til at det var ett helt år siden vi hadde møttes sist, selv om det ikke virket som mer enn et par dager. Hun hadde jo rukket å reise jorda rundt og jeg hadde rukket å fullføre utdannelsen min, skaffe meg både jobb og leilighet i mellomtida, så vi sa til slutt at "okeida, det må være ett helt år". Men det er sånn det er med ekte venner, det kan gå veldig lang tid imellom møtene, men da man først treffes igjen er det akkurat som det bare var et par dager. Iløpet av dagene i Trondheim rakk vi en del shopping, "interiørinspirasjonsutveksling", vin, skravling, sushi, drinker under varmelamper på Solsiden og kafebesøk. Så takk til min kjære Wenche for noen kjempefine dager!
Etter tre dager i byen i Trøndelag ble det tre dager på bygda i Trøndelag. Hjemme hos Ramona, Leah og Kevin ble det skravling, sightseeing, leking og kokkelering. Vi var en tur innom søstra til Ramona og butikken hennes "Fruene i Fjøset". En utrolig koselig og fin butikk med mange skatter i! Anbefaler dere en titt innom hjemmesiden deres: http://frueneifjoset.blogspot.no/ Hos "Fruene i Fjøset" fikk jeg kjøpt meg et skjerf og en søt matboks til jobbstart. Dagen etter fikk jeg være med Ramona på jobb i gårdsbarnehagen hun jobber i. Ettersom jeg ikke hadde lagt denne dagen i barnehagen inn i planleggingen av ferieturen min, så troppet jeg altså opp i en gårdsbarnehage med kritthvite sko og dressjakke, men det stoppet ikke en førskolelærer for å kravle rundt i sandkassa og lage vannrenner, samt å klappe kopplamunger. Kopplammene hadde så fine navn også; Amalie og Koppen! Takk til Ramona og Kevin for gjestfriheten, og takk til Leah for at hun spanderte Tom&Jerrykjeks på meg til forrett før middag og at hun lånte bort senga si til meg i to netter! :-)

I dag var min første dag i min karriere som pedagogisk leder i en barnehage, og etter første dagen å dømme, så tror jeg nok at jeg har havnet på rett hylle i yrkeslivet! Jubajuba, jeg gleder meg til den spennende fortsettelsen!

2 kommentarer

Ramona

11.06.2012 kl.19:39

MariMi, det var så koselig at du tok turen til Rissa på besøk hos oss! Leah har lurt fryktelig på når du kommer tilbake, og jeg sier bare jeg håper det ikke blir for lenge til:) Savner deg! men vi skal prøve å ta oss en oslotur i sommer, og komme på besøk i nyleiligheta:) Love you!

10.08.2012 kl.13:50

Hei! Veldig trivelig med besøk fra deg! Har linka til bloggen din i bloggen vår nå. Vi samler på omtale! ;) Velkommen tilbake!

Mvh Elizabeth / Fruene i Fjøset

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

25, Oslo

Nyter bylivet for alt det er verdt, men er opprinnelig en bondeknøl og trives best i landlige omgivelser. Liker å gå fremfor å ta trange og overfylte kollektivfremkomstmidler. Jeg er stort sett blid og snill, litt rar og distrè, men liker det. Jeg blogger noen ganger langt, noen ganger kort, noen ganger bare med et bilde og noen ganger med en sang...og bloggiveren går i perioder. Hyggelig at du tok turen innom!

Kategorier

Arkiv

hits